طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 63 فهرست مطالب : فصل اول: کلیات 1 ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام : نان 2 ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدینان 3 ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندینان 4 ـ1ـ نشانه گذارینان 5 ـ1ـ مصارف عمده محصولنان 6 ـ1ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروشنان 7 ـ1ـ قیمت فروشنان فصل دوم بررسی های فنی 1 ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولیدنان 1 ـ1ـ2ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید : نان 2 ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیتنان 1 ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت مواد اولیه : نان 2 ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت حین فرآیند : نان 3 ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندینان 3 ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید : نان 4 ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولیدنان 5 ـ2ـ موازنه جرم و انرژینان 6 ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانهنان 7 ـ2ـ بررسی نیروی انسانینان 8 ـ2ـ زمین و زیر بنانان 1 ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید : نان 2 ـ8ـ2ـ مساحت انبارها : نان 3 ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه : نان ...

⏬ دانلود مستقیم فایل در ادامه مطلب ⏬

دانلود کارآفرینی کنسرو سازی