دانلود مستقیم پاورپوینت در مورد fesad dar mahi
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 12 اسلاید قسمتی از متن .ppt : تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی تغییرات پس ازصید و فساددرماهی1- جمود نعشی ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند : جمود نعشی Rigor Mortis اتولیز یا خود هضمی Self Digestion یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی فساد نهایی یا Putrefaction یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها : 1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود 2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست جمود نعشی Rigor Mortis پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند. انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موج ...