پاورپوینت درمورد بررسی تاثیرات جانبی استفاده از PETبه عنوان یک ماده بسته‌بندی در خصوصیات کیفی شیر استریلیزه و پاستوریزه-18 اسلاید
قسمتی از اسلاید ها فرمول شیمیایی و ساختار PET: مزایای استفاده از PET در صنایع‌لبنی: 1- خصوصیات فیزیکی و مقاومت خوب در برابر فشارهای حمل و نقل 2- خصوصیات ممانعت کنندگی در برابر عبور و مرور گازهای O2 و CO2 3- بهداشت مناسب 4- آسان برای دوخت حرارتی 5- سازگار با محیط زیست 6- قابل رویت بودن محصول برای مشتری انواع PET و میزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتی آنها درمقایسه با پلی‌مرهای دیگر جهت بسته‌بندی شیر: 1- PET شفاف و معمولی یک بطری PET شفاف حاوی شیر به طور طبیعی تنها محتویات شیر را در برابر طیف نور، تنها تا طول موج nm320 محافظت می‌کند. در حالیکه طیف نوری که باعث ایجاد طعم بد و تخریب ویتامین‌های شیر می‌شود بین طول موج nm500-nm380 می‌باشد. ... مقایسه‌ای بین PET و پلی‌مرهای دیگر در بسته‌بندی شیر: دو نوع تجربه نگهداری انجام می‌شود: Fig 2 ... مهاجرت Acetaldehydeها از PETبه درون شیروایجاد :Off-Flavor و سایر عناوین و توضیحات مربوطه ... ...

⏬ دانلود مستقیم فایل در ادامه مطلب ⏬

دانلود پاورپوینت درمورد بررسی تاثیرات جانبی استفاده از PETبه عنوان یک ماده بسته‌بندی در خصوصیات کیفی شیر استریلیزه و پاستوریزه-18 اسلاید