لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل: powerpoint نوع فایل : ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 21 اسلاید بخشی از اسلایدها : به منظور تولید ماست پروبیوتیک ، ابتدا شیر مورد استفاده در دمای 85 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه پاستوریزه و سپس تا دمای 42 درجه سانتی گراد سرد شد . پس از تلقیح باکتری آغازگر فعال شده ، غلضت های مختلف اسانس آویشن (0 ،25 ، 40 ، 70 ، 100 ، 130 میکروگرم در لیتر ) به شیر افزوده شد . مهمترین انواع ماست پروبیوتیک از دیدگاه روش تولید را می توان به ماست معمولی ( که مورد بحث قرار گرفت ) ، ماست منجمد و فرآورده های ماست – تقسیم کرد . مرسومترین نوع فرآورده های ماست – مانند ، ماست کربناته است . ...