لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 6 صفحه قسمتی از متن .doc : پیشرفتی که در اصلاح محصولات پنبه ایجاد شده است بامقایسه محصولات نا مقطع و واریته های منسوخ شده با واریته هایی با اصالتی جدید تر سنجیده شده است. در یک امتحان و ازمایش محصول پنبه سه واریته که در تولیدات اقتصادی بودند 112 کیلو گرم در هر هکتار بیشتر از محصول متوسط 13 واریته این بود که پیشتر بعنوان یک محصول اقتصادی کشت می شد و اکنون منسوخ شده اند. زودرسی زود رسی در پنبه مزایای زیادی دارد . این مسئله پنبه را قادر می سازد تا در هنگام وجود رطوبت مناسبی و فصل مرطوب رشد کند و قبل از صدمه دیدن توسط آب و هوای نا مساعد چیده شود. زودرسی به تناسب گروههای دیگر در یک الگوی درونی مضاعف کمک می کند . خسارتی که توسط آفات بعدی و آسیب حشرات ایجاد می شود می تواند بوسیله واریته های زودرس کاهش یابد. وارینه های زودرس و سریع میوه در پنبه به منظور جلوگیری از بروز شپشک غوزه تخمدان مدتهای طولانی در آمریکا مورد تحقیق قرار گرفته است. و همچنین ...

⏬ دانلود مستقیم فایل در ادامه مطلب ⏬

دانلود تحقیق در مورد زودرسی پنبه