لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری) پیش گفتار....................................................................................... مقدمه ............................................................................................. 1- هدف ودامنه کاربرد........................................................................ 2- مراجع الزامی ............................................................................... 3- اصطلاحات وتعاریف..................................................................... 4- شرایط برداشت محصول............................................................... 5- سردکردن پس ازبرداشت.............................................................. 6- ترابری......................................................................................... 7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو................................. ...

⏬ دانلود مستقیم فایل در ادامه مطلب ⏬

دانلود تحقیق درباره استاندارد میوه ها و سبزیها از برداشت تا نگهداری 10ص